dimarts, 25 de desembre del 2012

Pollastre rostit de l'avia Nuri

Desprès del caldo de Nadal, ens arriba el pollastre... ben rostidet i acompanyat d'unes prunes i uns pinyonets... que resuciten a tots els àngels que ens ronden cada dia!!!

I com que encara no ha nascut cap pollastre amb 3 cuixes, nosaltres, en comptes d'un pollastre sencer, comprem cuixes amb contra cuixa...

Som-hi doncs...

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 1 pollastre tallat a octaus o 4 cuixes de pollastre amb contra cuixa tallades per la meitat.
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes de Figueres
  • un grapat de pinyons
  • un grapat de prunes
  • un got petit de Malvasia de l'Hospital de Sitges
  • oli
  • sal
  • pebre
  • una cabessa d'alls
  • llorer
Embolica que ve fort!!!
  1. Posar a remull les prunes i els pinyons dins de la Malvasia
  2. Salpebrar el pollastre i sofregir-lo en una paella a foc mig. Posar a la cassola.
  3. Afegir el tomàquet trossejat i la ceba tallada a juliana a la cassola i deixar coure les verdures amb el pollastre, el llorer i els alls durant uns 35 ó 40 minuts.
  4. Afegir La Malvasia i deixar coure uns 40 minuts mes.
  5. Per ultim afegir les prunes i els pinyons, tornar a fer una mica de xup xup uns 10 minutets i...
A gaudir del dinar de Nadal!!!

Bon Profit!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada