I vet aquí un altre entrada pel repte d'aquest mes de Memòries d'una Cuinera, aquest cop amb l'ajut d'un pinxe molt especial ... l'Adrià!!!I s'ho ha passat tant be l'Adrià remenant la barreja que ja em demana per fer-ne mes!!!
La recepta d'avui la va publicar Coure Coulants i es tant fàcil, tan fàcil, que m'he decidit a fer-la per començar a fer algun muffins o magdalena...
Som-hi doncs... anem per feina!!!
Els ingredients per a unes 12 magdalenes son:
- 210 gr. de farina
- 40 gr. de cacau
- 150 gr. de sucre
- 2 culleradetes de llevat en pols
- un pessic de sal
- 250 ml. de llet
- 250 gr. de mantega
- una culleradeta de sucre avainillat
- 120 gr. de perles de xocolata.
Comencem???
- Escalfem el forn a 180º
- En un bol gran, afegir tots els ingredients secs (la farina amb el cacau, el sucre, el llevat i la sal) i remenar.
- En un altre bol posar la mantega desfeta, la llet i la vainilla i batre-ho tot plegat.
- Afegir els ingredients líquids als sòlids i barrejar-ho tot però no gaire, ha de quedar grabullós.
- Afegir les perles de xocolata i tornar a remenar lleugerament.
- Posar als motlles fins a 2/3 parts i enfornar durant uns 20-25 minuts.
- Un cop daurats, treure del forn i deixar refredar a sobre d'una reixeta i...
Bon profit!!!
![]() |
| Part de la família al complet... l'altre part es a la panxa de l'Adrià!!! |

Deuen ser ben bones, amb xocolata!! Bona proposta.
ResponEliminaMoltes gracies Marina!!!
EliminaAmb el pinxe i la recepta de la Laura tenies l'èxit assegurat!;)
ResponEliminaGràcies de nou per participar.
I tant!!! i es que el pinxe s'ho val tot!!! ajajajajaj
EliminaGracies a vosaltres.
M'encanten els motllos de les roses!!! t'han quedat molt bé, encara que amb l'ajudant que has tingut no m'estranya!!! ;) petonets
ResponEliminaGracies Judith!!! El pinxe es lo millor de tot!!!
EliminaPtns.
Lourdes.