diumenge, 7 d’octubre del 2012

Caragoles i caragols

La família de Cal Carreter de Sitges, els diumenges, anaven a la pastisseria de Cal Massó a comprar la safata de rebosteria i començaven a dinar amb les postres i acabaven pel segon plat per si cas se'ls hi acabava la gana i no se les podien menjar...
Doncs a casa quasi passa el mateix... esperen els diumenges per a veure que faig de postres i si em descuido la Marina ja se les menge d'aperitiu!!!

Avui he fet uns caragols de xocolata i unes caragoles farcides de iogurt, xocolata i plàtan... i han tingut un èxit que ja no en queden cap!!!

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a 5 caragoles son:

  • Una pasta de full refrigerada
  • Un ou batut
  • sucre
  • un iogurt sense lactosa de maduixa
  • xocolata fondant
  • un plàtan
Comencem???
  1. Tallem la pasta de full en 5 tires i les enrotllem en espiral al voltant d'un tub per fer xuixos.
  2. Pintem amb ou batut i espolsem sucre per sobre.
  3. Enfornem a 210º per d'alt i baix fins que estiguin daurats.
  4. Mentre, desfer la xocolata al microones i afegir el iogurt i el plàtan tallat a trocets petits. Remenar tot i farcir les caragoles
D'algunes caragoles s'escapa el farcit!!!
 Ara farem els caragols...

Els ingredients per a 5 unitats son:

  • Una pasta de full refrigerada
  • ou batut
  • sucre
  • xocolata fondant
Posem-nos mans a l'obra!!!

  1. Desfem la xocolata al microones i reservem.
  2. Tallem la pasta de full en 5 tires.
  3. Posem un fil de xocolata a cada tira i ho enrotllem a lo llarg.
  4. Ho emboliquem com si fos un cargol i ho pintem amb ou batut i espolsem per sobre sucre.
  5. Enfornem a 210º per dalt i baix fins que quedin daurats i...

Sembla que ens falta un cargol... qui se l'ha menjat???
Campi qui pugui!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris: