diumenge, 14 d’octubre del 2012

Pernilets de pollastre al forn

Com cada diumenge, l'avia Nuri, ens ha fet el dinar. I avui s'ha decidit per aquests pernilets al forn, que han quedat... per llepar-se els dits!!!

Comencem???

Els ingredients per a 4 persones son:

  • 8 pernilets de pollastre
  • 4 patates tallades a rodanxes
  • 4 tomàquets pelats
  • 4 alls
  • Un got d'oli
  • Un got d'aigua
  • Un got de brandi
  • sal
  • Pebre
  • Oli d'all i julivert
  • farigola
I anem a posar fill a l'agulla...
  1. Escalfem el forn a 200º, per dalt i abaix.
  2. A la safata del forn, posem un llit de patates, 4 alls petats i el pollastre, tot salpebrat, els tres gots de liquid i ho enfornem.
  3. Passats 20 minuts, girarem els pernilets i ho amanim amb la farigola. tornem a posar al forn 20 minuts mes.
  4. Tornem a girar-los i posem els 4 tomàquets pelats amb sal i pebre i ho deixarem 20 minuts mes.
  5. Ho tornarem a girar i regarem amb l'oli d'all i julivert i ho tornarem a deixar 20 minuts mes.
  6. Ara posarem el grill i ho pujarem a 250º per torrar una mica la pell i...
A sucar-hi pa!!!

Bon Profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada