I quins fideus li han sortit avui a la avia!!!
Estaven fantàstics!!!
Els ingredients per quatre persones son:
- 400 gr. de fideus gruixuts, sense forat
- una ceba
- 3 tomàquets
- 250 gr. de saltxitxa
- 250 gr. de costella de porc talladeta petita
- una patata
- sal
- pebre
- aigua (un litre i mig, mes o menys)
- oli
- Salpebrarem la costella i tallarem cada saltxitxa en dos i la sofregirem amb oli.
- Li afegirem una patata tallada a rodanxes de mig centímetre i ho deixarem daurar tot junt una bona estona.
- Ara triturarem la ceba i el tomàquet i ho afegirem a la cassola, salarem una mica i deixarem que es faci el sofregit.
- Quan estigui fet el sofregit, i tirarem els fideus i ho marejarem una mica i abocarem l'aigua.
- Deixar bullir una mica i rectificar de sal.
- Bullir tot plegat uns 15- 20 minuts .
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada