Quan fem vacances, encara que no marxem de casa, sembla que podrem fer moltes coses.
El cap va que vola, però el que passa volant es el temps, i no ens en donem compte i ja han acabat...
Però, una de les coses que més faig durant aquests dies, es cuinar a poc a poc, com ho feia l'Avia Nuri... per això, sempre tinc temps...
La recepta d'avui, es una fusió del Arròs amb bacallà de l'Avia i algun detall que he agafat de Sant Google, fent el sofregit i un bon fumet de peix amb temps i dessalant el bacallà al punt.
Us explico com ho he fet ???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs
* 2 litres de fumet de peix
* 400 g de bacallà dessalat i esmicolat
* 1 pebrot vermell tallat a juliana
* 150 g d'olives negres sense os
* 4 carxofes tallades a quarts (congelades)
* 3 alls trinxats
* julivert
* oli d'oliva
* sal
Comencem la recepta!!!
1.- En una cassola amb oli, sofregim a foc baix el pebrot. Quan estigui ben tou, afegim el bacallà i la carxofa i ho deixem coure. Rectifiqueu-ho de sal.
2.- Mentrestant, anem escalfant el fumet.
3.- Tot seguit, afegiu-hi l'arròs i el maregem perquè agafi el gust del sofregit.
4.- Hi aboquem el fumet, i deixem coure uns 15 minuts.
5.- Incorporem les olives negres, remenem, rectifiquem de sal i deixem coure uns minuts més i...
A gaudir de la cuina de l'Avia Nuri fusionada !!!
Si sou servits, Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada