Hi ha dies en que, preguntes el que volen per dinar i, ningú es posa d'acord... uns volen arròs, els altres menjar amb cullera, uns volen carn, els altres peix i al final, per fer contents a tots, surt un arrosset caldós amb una mica de tot...
Comencem la recepta???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs
* 4 gambes
* 1 sèpia
* 300 g de musclos de roca
* 300 g de rossellones
* 2 salsitxes amb pebre
* aletes de pollastre
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets ratllats
* 150 g de pèsols
* 1'5 l de fumet de peix
* oli d'oliva
* sal i pebre
Anem al lío
1.- Posem a depurar les rossellones amb aigua i sal. Quan ja estan depurades, les obrim al vapor junt amb els musclos. Reservem.
2.- En una cassola amb oli, posem a rostir les aletes salpebrades, quan ja estan rosses, les reservem.
3.- Ara, rostim les salsitxes tallades a trossos. Reservem.
4.- Fregim les gambes i les reservem.
5.- Tallem la sèpia a trossos i la posem a coure amb una mica d'oli fins que tregui el seu suc. Reservem.
6.- Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan ja està casi fet, afegim els pèsols i deixem coure uns 5 minuts més.
7.- Afegir al sofregit la sèpia amb la seva aigua, el pollastre i la salsitxa i remenar.
8.- Afegim el fumet de peix i quan comenci a bullir, afegir l'arròs.
9.- Deixem coure uns 15 minuts, incorporem les rossellones, els musclos i les gambes, deixem coure uns minuts més i...
A gaudir d'un bon arròs al gust de tothom!!!
Bon Profit!!!
Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri
Això és un arròs i la resta són romanços!!!!!!!! Genial!!!! I amb tota aquesta barreja de carn i peix... jo que sempre visc una odissea per trobar peix decent. Quina enveja! :)
ResponEliminaPetons i bona setmana