I si tenim el rebost ple i la nevera amb una mica de tot, sempre ens pot sortir una bona fideuà resultona per dinar el diumenge... Us apunteu???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 400 g de fideus del n°2
* 8 salsitxes
* 150 g de daus de bacon
* 25 g de carreroles seques
* 1 ceba ratllada
* 2 tomàquets madurs ratllats
* 1'5 l de brou de pollastre
*sal
*pebre.
Anem al lío!!!
1.- De bon matí, posem en remull les carreroles amb aigua calenta.
2.- En una paella, sofregim les salsitxes i el bacon. Afegim la ceba i la deixem coure uns minuts.
3.- Ara, afegim el tomàquet i deixem coure tot junt.
4.-Afegim les carreroles, i acabem de fer el sofregit. Rectifiquem de sal i pebre.
5.- Ara afegim els fideus i els rostim amb tot el sofregit i afegim el brou.
6.- Deixem coure tot plegat durant uns 10 - 15 minutets i...
A gaudir del diumenge!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
diumenge, 10 de juliol del 2016
Fideuà de muntanya
Etiquetes de comentaris:
bacon,
carn,
carreroles,
Fideuà,
fideus,
pasta,
plat unic,
salsitxa,
sofregit
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'encanta la fideuà de muntanya! Quasi més que la "marítima"!!! Petonarros!
ResponEliminaMa mare li deia fideus a la cassola ...
ResponEliminaLourdes...no he preparat mai una fideuà de muntanya! Sempre l'he fet de peix....Apuntada queda!
ResponEliminaPetonets,
Olga