Avuí, per sopar, he volgut fer uns llibrets de pollastre amb pernil dolç i formatge i per acompanyar-los he pensat... Que faràs??? I regirant per la nevera he trobat un pot de boletes de mozzarella, i no m'ho he pensat mes vegades...
He fet un acompanyament ben sa, fàcil, ràpid i ben Mediterrani, com la Nines i jo!!!
Us explico com ho he fet ???
Els ingredients per a un bon plat son:
* 1 pot de tomàquets xerry bicolors
* 1 pot de boletes de mozzarella
* Orenga
* Alfàbrega
* Sal
* Oli d'oliva verge extra
Anem al lío!!!
1.- Rentem els tomàquets xerry i els tallem per la meitat.
2.- En un escuradents, enfilar una meitat de tomàquet, una boleta de mozzarella i un altra meitat de tomàquet. Muntar totes les banderilles.
3.- Posar totes les banderilles a la safata i amanir amb sal, orenga, alfàbrega i oli d'oliva verge extra i...
A gaudir d'un acompanyament exquisit!!!
Bon Profit!!!
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/06/llibrets-de-pit-de-pollastre.html?m=1
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimarts, 5 d’abril del 2016
Banderilles de tomàquets xerry i mozzarella de la Nines
Etiquetes de comentaris:
acompanyament,
aperitiu,
mozzarella,
tapa,
tapeo,
tomàquet,
xerry
Ubicació:
La Seu d'Urgell, Espanya
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada