Aquesta nit ha plogut, i ha refrescat una mica, i per dinar, encara que estem a l'agost i les temperatures s'han tornat a enfilar, he volgut fer una recepta de cullera... ben sucosa... Ummmmm!!!!
Però, la veritat, es que no tenia gaires ganes de posar-me al davant dels fogons, i m'he decantat per una varietat expresss... (sempre tinc a casa alguna cosa precuinada, per sortir d'algun entrebanc)
Us l'explico???
Som-hi doncs!!!
Els ingredients per a dues persones son :
I a gaudir d'aquesta recepta expresss!!!
Bon Profit!!!
Però, la veritat, es que no tenia gaires ganes de posar-me al davant dels fogons, i m'he decantat per una varietat expresss... (sempre tinc a casa alguna cosa precuinada, per sortir d'algun entrebanc)
Us l'explico???
Som-hi doncs!!!
Els ingredients per a dues persones son :
- 200 g. de fideus gruixuts
- 4 cullerades soperes de sofregit de ceba i tomàquet
- 1 l. de brou de pollastre
- 1 paquet d'aletes de pollastre a la mediterrània ( jo el compro a l'àrea de Guissona)
- sal
- pebre
- Primer de tot, perforem l'envàs del pollastre i el posem a escalfar al micro durant dos minuts. Quan ja està calent, obrim l'envàs i triem el pollastre i reservem també el suc.
- En una cassola, posem el pollastre esmicolat amb el seu suc i el sofregit de tomàquet i l'escalfem.
- Afegim el brou i ho fem bullir uns minuts.
- Ara, es l'hora d'afegir els fideus. Rectifiquem de sal i pebre, si convé, i ho deixem bullir uns 15 minuts, o fins que la pasta estigui cuita...
I a gaudir d'aquesta recepta expresss!!!
Bon Profit!!!
m'encanten els fideus ....molt bons
ResponEliminaA casa també ens agraden molt, Lídia!!!!
EliminaSalut
Lourdes