Així, que per avui, els de casa, m'han demanat una ensaladilla com la que feia l'Avia Nuri, que encara que no te cap secret, la feia boníssima...
Comencem?
Els ingredients per a quatre persones son:
- 8 patates petites
- 2 pastanagues
- 4 ous durs
- 200 g. de pèsols congelats
- pebrot escalivat tallat a tires
- 3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
- 1 bossa d'olives sense os
- 1 llauneta d'anxoves en oli d'oliva
- Oli extra verge d'oliva
- sal
- 3 dents d'all
- 1 ou
Anem al lio!!!
- Rentem les patates i les posarem a bullir amb la pell i un bon pessic de sal. Quan estiguin bullides (uns 20 minuts) les deixem refredar, les pelem i les tallem a daus.
- Pelem les pastanagues, les tallem a daus i les posem a bullir junt amb els pèsols i un pessic de sal durant uns 8 minuts, colem i deixem refredar.
- Pelem 2 ous durs i els tallem a trossos.
- Posem en un bol, les patates, la pastanaga, els pèsols, la tonyina, les tires de pebrot, els ous bullits, les olives i la meitat de les anxoves talladetes petites i ho remenem tot plegat.
- Ara farem un allioli amb l'oli de la tonyina, l'oli de les anxoves (acabem de fer la mida amb oli d'oliva verge extra) els alls i un ou sencer.
- Enplatem l'ensaladilla i la guarnim amb mig ou dur, un parell d'anxoves i l'allioli i...
A gaudir d'aquest àpat tant fresquet!!!
Bon Profit!!!
MMmmmm....m'has fet venir ganes de menjar-ne'n! Boníssima!
ResponEliminaPetonets, Lourdes!
Olga
Segur que tu també li dones aquest toc especial, vinga... a fer ensaladilla!!!!
EliminaBon Profit, Olga
Ptns
Lourdes