Doncs ja tornem a tenir aquí a la vella Quaresma, aquella senyora gran i amb set cames, que corresponen a les set setmanes que dura aquest període de temps...
I com sempre, per aquestes dates, és molt típic menjar bacallà, de mil maneres diferents... amb xató, esqueixat o guisat...
Però avui, hem volgut provar una cosa nova, la farina de tempura, i realment ens ha agradat molt, així que, segur que repetirem!!!
- 800 g. de bacallà fresc
- Farina de tempura
- Aigua freda
- Oli
- Sal
- Pebre
- Salsa romesco
- Pebrots del Padró
- Primer de tot, treurem la pell al bacallà i el tallarem a tires de uns dos dits
- Salpebrar el bacallà
- Fer la tempura, seguint les indicacions del paquet i sucar tot el bacallà.
- Fregir a tandes i posar a sobre de paper absorbent
- A part, fregir els pebrots i salar-los.
- Muntar el plat amb uns talls de bacallà, unes cullerades de salsa romesco, uns pebrots i...
Bon Profit!!!
Mmmmmmmmm.......què bo!!!!!! Tot m'encanta!!! Deliciós!!
ResponEliminaPetonets!
Olga
Moltes gràcies Olg!!!
EliminaPtns i Salut!!!
Lourdes