L'Avia Nuri, sempre cuinava amb molt de temps i paciència.
En canvi, jo, sempre vaig amb presses. Els dies feiners, sóc incapaç de fer un àpat amb tranquil·litat i constantment busco receptes fàcils i ràpides per fer al moment... I aquesta és una d'elles... Fàcil, ràpida i saborosa!!!
Us la explico???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 8 espatlles de conill
* oli
* 5 alls
* julivert
* farigola
Anem per feina!!!
1.- Salem i empolsinem amb farigola el conill.
2.- Posem a escalfar un rajolí d'oli en una cassola a foc mig, i posem a daurar el conill i el tapem per que no esquitxi.
3.- Mentrestant, al got de la batedora, posem un bon raig d'oli d'oliva amb els alls i el julivert i ho triturem.
4.- Anem daurant el conill per tots cantons.
5.- Quan ja estigui ben daurat, el reguem amb el oli d'all i julivert, al gust, li donem un parell de tombs més i...
A gaudir d'una carn ben bona i gustosa!!!
Si sou servits, Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimecres, 5 de setembre del 2018
Espatlles de conill al "ajillo" fàcil
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada