dimecres, 5 de setembre de 2018

Espatlles de conill al "ajillo" fàcil


L'Avia Nuri, sempre cuinava amb molt de temps i paciència.
En canvi, jo, sempre vaig amb presses. Els dies feiners, sóc incapaç de fer un àpat amb tranquil·litat i constantment busco receptes fàcils i ràpides per fer al moment... I aquesta és una d'elles... Fàcil, ràpida i saborosa!!!
Us la explico???

Els ingredients per a quatre persones son :

* 8 espatlles de conill
* oli
* 5 alls
* julivert
* farigola

Anem per feina!!!

1.- Salem i empolsinem amb farigola el conill.
2.- Posem a escalfar un rajolí d'oli en una cassola a foc mig, i posem a daurar el conill i el tapem per que no esquitxi.
3.- Mentrestant, al got de la batedora, posem un bon raig d'oli d'oliva amb els alls i el julivert i ho triturem.
4.- Anem daurant el conill per tots cantons.
5.- Quan ja estigui ben daurat, el reguem amb el oli d'all i julivert, al gust, li donem un parell de tombs més i...

A gaudir d'una carn ben bona i gustosa!!!
Si sou servits, Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada