No us ha passat mai que al dir la paraula "llenties", tothom arrufa el nas???. Doncs a casa, tot sovint passa...
Ja fa dies que, al super, em miro un paquet de hèlixs de llenties... em cridava l'atenció... I al final, vés per on, vaig veure una recepta i em vaig decidir a comprar-les. I aquest n'és el resultat!!! 
Us ho explico??? 
Els ingredients per tres persones son :
* 300 g de hèlixs de llenties 
* 1 ceba tallada a daus 
* 1 pebrot verd tallat a daus 
* 2 alls laminats 
* 20 tomàquets xerry tallats per la meitat. 
* aigua 
* sal 
* pebre 
* oli d'oliva 
* orenga 
Anem a fer les "llenties"!!! 
1.-  Posem a bullir la pasta, seguint les instruccions del paquet (jo, l'he deixat uns minuts més). Quan estigui cuita, escorrem i l'amanim amb un raig d'oli per que no s'enganxi. 
2.- En una paella amb oli, posem a sofregir la ceba. 
3.- Quan estigui transparent, afegim l'all i el pebrot i deixem sofregir una estona més. 
4.- Tot seguit, incorporem els tomàquets i ho amanim amb sal i orenga. 
5.-Saltejem tot plegat, afegim la pasta, remenem i... 
A gaudir de les llegums en forma de pasta!!! 
Si sou servits, Bon Profit!!! 
 
 
 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada