Es temps de bacallà, un dels ingredients principals de la nostra cuina tradicional catalana, i per celebrar el Diumenge de Rams, avui hem decidit de fer un arrosset, acompanyat d'un bacallà i pebrot vermell, i ens ha quedat ben bo!!!
Us explico com l'hem fet??? Som-hi doncs!!!
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs
* 500 g. de bacallà esqueixat i dessalat
* Pebrot vermell escalivat
* 2 tomàquets ratllats
* 1 ceba de Figueres ratllada
* 12 cullerots de fumet de peix
* sal
* pebre
Anem al lío!!!
1.- Fem un sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebrot i el rectifiquem de sal i pebre.
2.- Afegim el bacallà i el deixem coure.
3.- Incorporem l'arròs i sofregim tot plegat un minut.
4.- Anem afegint el fumet de peix ben calent i el deixem coure uns 15 o 20 minuts
5.- Rectifiquem de sal i...
A gaudir de la bona cuina tradicional!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
diumenge, 20 de març del 2016
Arròs amb bacallà i pebrot
Etiquetes de comentaris:
arròs,
bacallà,
pebrot vermell,
peix,
plat unic,
primer plat
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada