Ahir vaig fer neteja del armari de les espècies, i vaig trobar un munt de culs de potets i com que a casa, no es tira res, vaig pensar... que en faré d'això???
Doncs els vaig buidar tots junts dins d'un pot gros, i en va sortir una bona espècie per adobar carn!!!
I amb un bon pany de costella de porc de Cal Pagès, ha quedat de vici!!!
Anem al lío???
Els ingredients per a quatre persones son :
*1'5 kg de costella d'una peça
*3 patates pelades i tallades a rodanxes primes
*2 tomàquets tallats per la meitat
*1 got de vi blanc
*1 got d'oli d'oliva verge extra
*1 got d'aigua
*barreja d'herbes aromàtiques
*sal
*pebre
Som-hi doncs!!!
1._ Posem el forn a escalfar a 180°.
2._ En una safata de forn, posem un bon raig d'oli d'oliva i a sobre, les patates. Les salpebrem i les posem al forn uns 15 minutines.
3._ Salpebrem la costella i la enpolsinem d'herbes aromàtiques.
4._ Ara, posarem el pany de costella de porc a sobre de les patates, la regarem amb el vi i l'oli d'oliva i la deixarem coure una mitja horeta.
5._ Ara la girem, afegim els tomàquets, amanits amb sal i pebre, i la deixem coure uns 30 minuts més. Si queda curt de suc, afegim un got d'aigua.
6._ Tanquem el forn i emboliquem la safata amb paper de plata. Deixem reposar una bona estona i...
A gaudir d'un bon àpat amb aromes d'herbes!!!
Bon Profit!!!
Posted via Blogaway
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
diumenge, 7 de febrer del 2016
Pany de costella de porc al forn
Etiquetes de comentaris:
carn,
Costella de porc,
forn,
herbes,
patates,
plat unic,
primer plat,
tomàquet
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Què bones! I el millor de tot és que no et donen feina, elles soles es van fent al forn. Bona proposta. Petons.
ResponEliminaPer això m'agrada el forn!!!!!
EliminaPtns i Salut
Lourdes
Boníssima!!! Quina manera de cuinar la costella de tocino al forn!! Una delícia....
ResponEliminaPetons i bona setmana, Lourdes!
Olga
Doncs si, Olga, Molt bona :D
EliminaSalut i Ptns
Lourdes