dimarts, 14 d’octubre del 2014

Lasanya de peix

Amb les presses del dia a dia, normalment, durant la setmana ja tenim els menús diaris programats i excepte petites variacions, acabem menjant el mateix cada setmana.
Per això, els diumenges, a casa, em demanen un dinar diferent ... més de festa ... una cosa que mai faig durant la setmana, més laboriosa.
Així que diumenge, em vaig decidir a preparar un lasanya ... no de carn, com normalment la faria, sinó de peix i amb gust a mar ...

Comencem???

Els ingredients per a 4 lasanyes són: 16 plaques de lasanya 1 kg. de filet de lluç sense pell 500 g. de gamba pelada 500 g. d'escopinyes 4 tomàquets ratllats 1 ceba gran ratllada 1 pebrot tallat a quadrats 2 alls picats oli sal pebre 500 ml. de beixamel espessa. formatge emmental ratllat 

Anem al gra !!!


Salem el lluç i les gambes i reservem. Posem les plaques de lasanya en remull amb aigua calenta, seguint les instruccions de l'envàs. En una paella fem un sofregit amb la ceba el pebrot i el tomàquet i reservem A part, bullim les escopinyes, els hi treiem les closques i guardem el suc de la cocció. Tallem a trossos el lluç i en una altra paella el sofregim una mica i tot seguit, afegim les gambetes. A continuació afegim l'all i acabem el sofregit. Ara afegirem el sofregit de verdures, remenem, posem les escopinyes i barregem tot. Passem tot el farcit a un colador i reservem. Ara és el moment de fer la beixamel, ben espesseta i la alleugerim amb el brou de la cocció de les escopinyes. Reservem En els motlles de lasanya, posarem unes cullerades de beixamel, a continuació una placa de lasanya i una capa de farcit de peix, ara una altra placa de lasanya i així fins acabar un total de tres pisos.Acabarem la lasanya amb una placa més, un bon raig de beixamel i formatge ratllat al gust. Ho posem a gratinar i ... 

Ja tenim aquí el menú de diumenge!!!

Bon Profit !!!







He editat l'entrada i he fet un video del muntatge de la lasanya...

27/11/2016


 https://youtu.be/dmbKRgeBEl0 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada