El plat que avui us porto es d'aquells que sempre repetim a casa... i es que es un plat tan senzill de fer... i es de bo...
Es pot acompanyar d'un arròs bullit, uns espaguetis, o fins i tot unes patates fregides i una amanida... quin plat mes complert!!!
Ens hi posem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 12 salsitxes
- 1 pot de tomàquet en conserva
- 1 pebrot escalivat
- sal
- sucre
- oli
- pebre
Som-hi doncs!!!
- Primer de tot, posarem a escalivar el pebrot, si teniu brasa, doncs a la brasa i sinó al forn també us quedarà bo.
- Tot seguit, fregir les salsitxes i reservar.
- Amb el mateix oli, abocar el tomàquet i fer el sofregit junt amb la sal, el sucre i el pebre..
- Mentre, quan s'hagi acabat de coure el pebrot, el pelem i el tallem a tires.
- Afegim el pebrot al sofregit i el deixem coure un parell de minuts.
- Per ultim, afegim les salsitxes, ho deixem fer xup-xup tot plegat i...
A gaudir d'un plat exquisit!!!
Bon Profit!!!
I sense acompanyament també han d'estar delicioses! Petons!
ResponEliminaTens tota la raó, Mònica... son delicioses sense acompanyament...
EliminaPtns!!!
Aquest plat el fa la meva sogra I m'encanta. No hi posa acompanyament, però jo podria acabar una barra de pa sucant-lo a la salsa. Deliciós.
ResponEliminaAjajajajaja, es que tot el que sigui de sucar amb pa... es delicios!!!!!
ResponEliminaSalut!!!
Això a casa meva triomfa segur! Una abraçada Lourdes,
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
M'alegro de que els agradi, Pilar!!!
EliminaPtns i Salut!!!
Mmm, que rico para mojar pan!!
ResponEliminaPásate por mi blog tengo una sorpresa para ti.
Un beso
Perdona la tardanza... ahora mismo voy!!!
ResponEliminaSalud
Lourdes