Així, que he estat navegant per sant google, per buscar receptes i fusionar-les a la meva manera... receptes, com sempre, fàcils de fer... i ves per on... he anat a parar al blog del amic Manel, La Gàl.lia Catalana... i seguint la recepta seva recepta (sempre al meu ritme, per això) hem fet un dinar de luxe i ben simple...
Us l'apunteu????
Els ingredients per a 2 persones son:
- 1 filet de porc d'uns 500g. tallat de manera que quedi com un full.
- 1/4 l. de vi d'Oporto
- 1 grapat de panses sense llavors
- 25 g. de pinyons
- 3 patates tallades a làmines primes
- 2 tomàquets
- Oli
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- Mongetes de Santa Pau (per acompanyar)
Anem per feina!!!
- Primer de tot, posem les patates, salpebrades, en una safata al forn a 180º i les enfornem.
- Mentre, salpebrem el filet pels dos cantons, el farcim amb les panses i pinyons i ho enrotllem i lliguem per que no se surti res.
- Ho posem a sobre de les patates i afegim als cantons el tomàquet tallat per la meitat i salpebrat.
- Ho deixem coure uns 20 minuts, i afegim el vi d'Oporto.
- Ho girem i ho deixem uns 10 minuts mes.
- Treiem la peça del forn, li tallem el cordill.
- Ho tallem a rodanxes, emplatem junt a les patates, el tomàquet, les mongetetes i....
Ja podem gaudir d'un diumenge ventós de primavera!!!!
Bon Profit!!!