diumenge, 10 de març del 2013

Suquet de perca

Avui es diumenge, i la veritat es que no teníem ganes de estar gaire estona a la cuina, així que ens hem decidit per aquest plat tant senzill de fer com saborós...
L'origen del suquet ve de quan els pescadors arribaven a casa, desprès de pescar i feien un guisat amb el peix malmès i que no podien vendre.
Es un plat molt nutritiu i molt senzill d'elaborar, i nosaltres avui l'hem fet amb perca i rossellones... i n'ha quedat de bo...

Comencem???

Els ingredients per a 4 persones son:

  • 1 kg. de perca
  • 250 g. de rossellones
  • 1 ceba tallada a daus 
  • 1 tomàquet ratllat
  • Oli
  • Sal

Anem per feina!!!

  1. Posem en una cassola l'oli junt amb la ceba. 
  2. Quan ja estigui mig daurada, afegir el tomàquet i sofregir tot plegat.
  3. Posar les rossellones i la perca i tapar.
  4. Deixar coure tot plegat, com si fos al vapor, fins que el peix estigui cuit i...

A gaudir dels suquets senzillets!!!

Bon Profit!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada