I ja tornem a tindre el repte de la Recepta del 15, i aquest mes, els nostres amics de Els fogons de la Bordeta l'han dedicat als bolets.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 400 gr. de tagliatelle
- 500 gr. de bolets variats ( mucoses, fredolics, ceps...)
- 300 ml. de nata per cuinar
- sal
- pebre
- oli
- alls
- julivert
- aigua
Som-hi doncs!!!
- Posar a suar els bolets en una paella, fins que perdin tota l'aigua.
- Afegir oli, sal, alls i julivert als bolets i sofregir fins que estiguin cuits. Reservar uns quants per decorar.
- Posar-hi la nata i el pebre al gust i deixar reduir tot plegat uns minuts. Passar per la batedora i reservar.
- Posar a bullir la pasta en abundant aigua i sal fins que estiguin al dente.
- Escórrer i afegir la salsa, remenar-ho tot plegat, decorar amb els bolets reservats i...
A gaudir d'una recepta de temporada!!!
Bon Profit!!!
Aquest tipus de pasta amb bolets sempre triomfa, a casa ens encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Gracies a vosaltres per la visita!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes.
Molt bona recepta!!
ResponEliminaM'agrada molt lo de triturar la nata amb els bolets. Mmmmm...
Gracies Anto!!!! Venin de tu es un gran comentari!!!
EliminaSalut!!!
Què bé combina la pasta amb els bolets!!! un plat de categoria!!
ResponEliminaMoltes gracies Teresa!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes.