dilluns, 13 d’agost de 2012

L'aniversari de l'Avia Nuri

L'entrada d'avui no es una recepta qualsevol... es una recepta molt especial...es la recepta de la VIDA,  i quin exemple de vida!!!

Punt de llibre amb la foto de l'avia Nuri i pergamí amb un poema dedicat a ella de part dels seus nets...


I es que l'Avia Nuri ha celebrat el seu vuitantè aniversari i nosaltres, els seus fills, nebots i nets li hem preparat un dinar sorpresa per commemorar aquest dia.


Centre de flors que li hem regalat a l'avia...


Així que ens hem anat a Guardiola de Fontrubí, al Restaurant de Cal Pau Xic hi ho hem celebrat amb tots els luxes que ella es mereix... amb tot el nostre amor i afecte.

Tot va començar fa cosa d'un mes, quan l'avia ens va comentar que volia celebrar el seu aniversari fent una barbacoa per als fills, nets i nebots, i li varem dir que no.. que feia massa calor i que en comtes d'això, que ens convides a dinar als fills i nets al restaurant, que ja tindríem temps de celebrar-ho... i de moment va quedar conforme.
Jo, mentre, ja havia trucat a tots i ja havíem quedat conforme amb el dia i hora del dinar... Però la cara de sorpresa que ha posat quant ens ha vist a tots al voltant de la taula... no te preu!!!

L'avia Nuri junt amb els gendre i les joves...
L'avia Nuri junt amb els fills...
L'avia Nuri amb els nets...
La Marina llegint un poema dedicat a l'avia...La cara de sorpresa de l'avia quan ha vist entrar el pastis d'aniversari...


Els nets ajudant a l'avia a bufar les espelmes...Més regals... una perla barroca i un cap de setmana a Nuria!!! En Josep, en Xavi, la Marta, la Marina i l'Adrià...


La Rosa i la Hermi...En Rafa i en Xavi...En Jordi i la Nuri...En Joan Manel i la Cristina...En Josep i la Roser...En Robert i la Lourdes...

 Gracies a tots per vindre a celebrar aquest gran dia amb tots nosaltres!!!


2 comentaris: