dijous, 12 de gener del 2012

Galets amb salsa de salmó fumat

A ningú li han sobrat galets de Nadal?
A mi cada any me'n sobra com a mínim mig paquet i aquesta es una forma de aprofitar-los, encara que també es pot fer amb galets mes petits o macarrons, la qüestió es que la pasta estigui foradada per que la salsa entri per dins.


Els ingredients per a quatre persones son:
  • 400 gr. de galets de Nadal o pasta foradada
  • 200 g. de salmó fumat
  • 1 ceba ratllada
  • 200 ml. de nata de cuinar
  • sal
  • pebre
  • Mantega
  • Oli
Per començar:
  1. Bullirem la pasta amb aigua i sal, fins que estigui al dente. Reservar.
  2. En una paella, fregirem la ceba amb una cullerada de mantega i un bon raig d'oli i li afegim pebre.
  3. Quant estigui dauradeta, li afegirem el salmó tallat a troços.
  4. Ho barrejem tot i quant comenci a blanquejar el salmó li afegim la nata. 
  5. Remenem i tastem i ara es el moment de rectificar de sal ( abans no perque al portar salmó ja es de per si salat)
  6. Quan la nata tregui la primera bombolla  ja es pot retirar del foc i afegir a la pasta, remenar i...
I a emplatar i menjar calentet!!!


Bon Profit!!!



2 comentaris:

  1. Que rica que tiene que estar la pasta con el toque del salmón ahumado.Delicioso.Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que te tengo que decir yo??? ajajajjajaj... es buenisima!!!
      Bss
      Lourdes

      Elimina