Ja fa dies que em ronden pel cap varis ingredients... bacon, xampinyons i arròs i no sabia ben bé com convinar-los...
I avui, per fi, he vist la llum!!! Navegant per Sant Google, he posat els ingredients i m'han sortit un munt d'idees, i jo, com sempre ho he fusionat a la meva manera i el resultat ha estat molt bó!!!
Els ingredients per a quatre persones son:
- 400 g. d'arròs
- 250 g. de xampinyons laminats
- 150 g. de tires de bacon fumat
- 3 ous
- 35 g. de formatge parmesà ratllat
- sal
- pebre negre molgut
- 4 alls
- aigua
Anem al lio!!!
- En una paella amb oli, posem a coure els xampinyons salpebrats. Els escorreguem i en el mateix oli, daurem el bacon. Reservem
- Posem aigua amb sal i els alls al foc i quan arrenqui el bull, afegim l'arròs i el deixem coure uns 18 minuts.
- Mentre bull l'arròs, en el got de la batedora, posem els ous, el parmesà, sal i pebre al gust i ho batrem molt bé. reservem
- Un cop cuit l'arròs, l'escorrem i el tornem a posar a la cassola. Afegim el bacon i els xampinyons junt amb l'olii ho barrejem tot.
- Ara, afegirem la salsa d0ou amb parmesà i anem remenant find que quedi tot ben lligat i...
A gaudir d'aquest arròs carbonara!!!
Bon Profit!!!
Ostres Lourdes, aquest arrós fa una de pinta de 'menja-se'm'... que uff.
ResponEliminaCrec que te l'adoptaré per un cap de setmana :)
Petons!!
Serà una bona elecció, Joan!!!!
EliminaPtns i Salut!!!
MMMmmmm.....quin arrosset més bo, Lourdes!!! M'encantaaaaa!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
M'agrada que t'encanti, Olga!!!!
EliminaPtns i Salut!!!!
Lourdes