I avui, recordant aquells temps, farem un "pollastre" al ast... però, ho poso entre cometes, perquè com que encara no ha nascut un pollastre amb 4 cuixes, doncs em toca comprar pernilets de pollastre, ja que a casa no en volen ni sentir a parlar dels pits de pollastre ;D
Comencem a cuinar ???
Els ingredients per a 4 persones son:
- 8 pernilets de pollastre
- sal
- pebre
- oli
- Un bon raig de vi blanc (opcional)
- 1 cullerada sopera rasa de romaní
- 1 cullerada sopera rasa de farigola
- 1 cullerada sopera rasa de orenga
- 2 fulles de llorer
Doncs som-hi!!!
- Encenem el forn i el posem a escalfar per dalt i abaix a 200º sense ventilador.
- Mentrestant, fem una barreja amb les herbes aromàtiques.
- Pintem la safata del forn amb oli perquè no se'ns quedi enganxat el pollastre.
- Salpebrem els pernilets, els posem a la safata del forn i posem per sobre la meitat de les herbes.
- Girem el pollastre i acabem d'amanir-ho amb la resta d'herbes.
- Ho posem al forn a mitja alçada i abaixem la temperatura a 180º.
- Cada 20 minuts ho anirem girant durant mes o menys una hora i mitja. Si us queda sec, a mitja cocció hi podeu afegir un bon raig d'oli i un altre bon raig de vi blanc.
- Quan ja estigui casi fet, posem el forn en posició grill a 240º durant uns minuts, fins que la pell estigui torradeta.
- Es pot acompanyar d'unes patates fregides estil xips i...
A gaudir d'un "pollastre" a l'ast de 4 cuixes!!!!
Bon Profit!!!