I avui, l'he volgut imitar... i puc dir que li he donat el punt just... Estic contenta!!! l'Avia Nuri, m'ha deixat un llegat culinari esplendit i espero poder seguir fent honor a la seva cuina.
Comencem amb la recepta????
Els ingredients per a quatre persones son:
- 1 kg. de conill trocejat
- 8 dents d'all
- 100 g. d'ametlla fregida salada
- 350 ml. de vi blanc
- julivert
- farigola
- romaní
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
- brou ( per si queda curt de suc)
Anem al lio!!!
- Primer de tot, posarem al pot de la batedora, 4 alls, julivert al gust, les ametlles i un raig de vi i triturem. Reservem.
- Salpebrem el conill.
- Tot seguit, en una cassola ampla, posem oli i la resta d'alls laminats i els daurem sense que es cremin i els retirem perquè no amarguin l'oli.
- Sofregim tot el conill fins que estigui ben daurat.
- Ara es el moment de afegir la picada d'ametlles, remenem i afegim la resta de vi blanc.
- Tirem un bon polsim de farigola i de romaní i tornem a remenar.
- Deixem coure tot plegat a foc mig-baix durant uns 35-40 minuts i ho anem remenant de tant en tant.
- Si veiem que queda just de suc, afegim un bon raig de brou i...
Bon Profit!!!