diumenge, 4 de novembre del 2012

Aperitius de pasta de full salats

Ja comencem a fer proves pels aperitius de Nadal... i avui els hem fet i tastat..
I quin gust mes bo que te tot... No se si farem un àpat tradicional o un tastet d'aperitius!!!

Els ingredients son:

  • Una pasta de full refrigerada
  • paté
  • olives sense os
  • anxoves
  • tonyina
  • pernil dolç
  • formatge
  • bacon 
  • frankfurts
  • Un ou per pintar
Comencem???
  1. Estenem la pasta de full a sobre el marbre ben net.
  2. Tallem les quatre cantonades per fer un rectangle, cada cantonada la tallem per la meitat i el rectangle el tallem en 4 tires.
  3. Fetes les particions anem pels farciments...


Els primers, els farcirem de tonyina ben escorreguda i olives sense os. Els enrotllem i els tallem a discos.

Aquests, els farcirem amb  formatge i pernil dolç, els enrotllem i els tallem a discos.

Ara, farcirem aquests amb una cullerada de paté i també l'enrotllarem.

Aquests croissanets, els farem amb unes cantonades de la pasta de full i son farcits d'oliva sense os i anxova.

Aquests cuadradets, son farcits de bacon i formatge.

I per ultim, aquests croissants son farcits de salsitxes frankfurt. I també estan fets amb les cantonades de la pasta de full.

Desprès de farcir totes les pastetes, les pintarem amb ou batut i les posarem al forn a 200º fins que la pasta estigui ben daurada.


I en un vermutillo com aquest no podien faltar les clàssiques patates xips amb olives variades!!!

Ni tampoc les nostres escopinyes acompanyades de la nostra salsa Espinaler!!!


I ara... a gaudir d'aquest "vermutillo dominguero"!!!

Bon Profit!!!

I aquí teniu la foto de família!!!

14 comentaris:

  1. En qüestió de vermutillo dominguero....tenim lo mateix gust!!!!! Les xips i "els berberechos" em porten de cap!!!
    Prenc nota dels aperitius amb pasta de full!!!! Nadal està a tocar!!
    Gràcies per les idees!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a tu per visitar-me!!!
      I tant que si... les xips, les escopinyes, els daus de formatge o les olives son imprescindibles en un vermutillo dominguero!!!
      I si tens altres idees no dubtis a fer-les i publicar-les!!! Jo en pendré nota... jejejej
      Falten quatre dies per Nadals!!!
      Petonets!!!
      Lourdes.

      Elimina
  2. Quin vermutillo més xulu us ha quedat!!
    M'encanta fer el vermut els diumenges!!
    I les pastes de full tant versatils i tant fàcils de fer!!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que es versatil la pasta de full... es pot frcir de qualsevol cosa!!!
      Salut!!!
      Lourdes.

      Elimina
  3. Un vermutillo de 10, amb el que m’agraden a mi així ben variats, i més ara que ja tenim que pensar amb les festes de Nadal, gracies per compartir-ho
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a tu per la visita!!!
      Pren nota del que et faci falta.
      Salut!!!
      Lourdes.

      Elimina
  4. Fàcils i bons, Nuri! La pasta de full és molt versàtil!!! Petons

    ResponElimina
  5. Ei! Gràcies per haver-te trobat amb el meu blog! amb aquests aperitius jo m'hi podria ben bé entaular eh, tu saps que porto des de diumenge amb mono de berberetxos??!! mare meva quina dèria porto, i això que entremig he estat ben malalta de l'estòmac però el mono segueix tu!
    Petons i fins aviat ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs fes bondat uns dies mes i el diumenge ataca a les escopinyes!!!!
      Ajajajajaj Gracies per pasar-te pels Fogons i sigues benvinguda quan tu vulguis... ja ho saps ... els nostres fogons son els vostres fogons!!!
      Recupera't i Salut!!!

      Lourdes.

      Elimina
  6. Carai! Quin aperitiu més bo us vareu fer! marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estava tot bonissim!!! Ara a esperar el proper diumenge a veure que provem de nou!!!
      Salut!!!

      Lourdes.

      Elimina
  7. Boníssims segur!! un aperitiu perfecte ;)
    petons

    ResponElimina