No us ha passat mai que de cop recordes un ingredient que feia temps que tenies oblidat???
Doncs això m'ha passat...
Ahir, varem fer un sopar familiar, i en Joan, ens va fer unes postres amb pasta de full, xocolata i fruits secs que estava boníssim i de cop vaig pensar...
"PASTA DE FULL!!!"
i, avuí, no m'he pogut estar de fer aquest sopar...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 2 plaques rectangulars de pasta de full
* 1 bol de samfaina
* 3 llaunes de tonyina
* 100 g de daus de bacon
* 1 ou
Anem al lío!!!
1.- Encenem el forn per dalt i abaix i el posem a 200°
2.- Estirem una pasta de full a sobre de paper sulfuritzat a la rejilla del forn i la farcim amb una capa de samfaina, tonyina ben escorreguda i uns daus de bacon per sobre.
3.- Tapem amb un altre pasta de full, dobleguem i fem un cordó tot al voltant.
4.- Punxem tota la pasta de full amb una forquilla i pintem amb ou batut.
5.- Ho posem al forn a mitja alçada, ho deixem coure uns 20-30 minuts i...
A gaudir dels ingredients oblidats!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada