Ja fa temps que segueixo el blog de la Marga Pradas, L'hora del tàper, i n'estic subscrita.
Cada cop que rebo un mail de les seves publicacions, la llegeixo i penso si pot agradar a la meva gent.
I en aquest cas te tota la raó...
Cada cop que faig verdures, els de casa arrufen el nas i protesten, per això he de disfressar-la i fer el plat més apetitós, que sigui més divertit i els hi entri pels ulls i que no tingui tant de gust a verdures...
Com sempre, he donat el meu toc per adecuar-la al paladar dels meus...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 1 kg de bròquil net de tronxos.
* 300 g de salmó fumat.
* aigua
* sal
Per la salsa de mostassa i mel :
* 6 cullerades de postre de mostassa de Dijon
* 2 cullerades soperes de mel de romaní
* 2 cullerades de postre de sucre
* 1 cullerada sopera de vinagre de poma
* 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
* 2 cullerades soperes d'aigua
* 1 cullerada de postres d'anet.
Anem per feina!!!
1.-Triem i rentem el bròquil i el posem a bullir amb aigua salada durant uns 8 minuts.
2.- Tallem a trossos el salmó fumat i reservem.
3.- Posem en un pot tots els ingredients de la salsa i barregem bé.
4.- Quan el bròquil ja està cuit, l'escorrem.
5.- Emplatem posant al fons del plat el bròquil, a sobre posem el salmó.
6.-Per últim napem amb la salsa de mostassa i...
A gaudir de la verdura divertida!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada