diumenge, 21 d’agost de 2016

Truita embolicada de bacon amb formatge

Els diumenges son dies de descans i tranquil·litat, però els de casa, volen menjar igualment... Es per això que avuí, us proposem per sopar, un àpat facilet i gustós...
Una fantàstica truita, ben farcida, que acompanyada d'un bon entrepà de pa de vidre sucat amb tomacó i amanit amb un bon oli d'oliva verge extra, ens quedarà molt bona i gustosa...

Anem al lío!!!
Els ingredients per una bona truita son :
* 2 ous
* 50 g de daus de bacon
* formatge ratllat
* oli
* sal
* pa de vidre sucat amb tomàquet

1.- Posem a fregir el bacon amb un rajolí d'oli a foc lent.
2.- Batem els ous amb un pessic de sal.
3.- Afegim el bacon als ous i ho posem a cuallar a la paella.
4.- Afegim el formatge i el deixem fondre una mica
5.- Emboliquem la truita i...

A gaudir d'una truita embolicada i facileta !!!

Bon Profit!!!


dijous, 11 d’agost de 2016

Salmó amb pernil

I ja torno amb un altra recepta de salmó. Aquest cop ben simple i fàcil de fer...
Anem al lío???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 800 g de lloms de salmó.
* 8 talls de pernil salat
* sal
* pebre

Som-hi doncs!!!
1.- Encenem el forn i l'escalfem a 200° per dalt i abaix.
2.- Salpebrem lleugerament els lloms de salmó i els posem al forn durant uns 10 minuts.
3.- A mitja cocció, posem a sobre cada llom, una llesca de pernil i tornem a enfornar.
4.- Deixem coure uns minuts més, per que es torri el pernil i...

A gaudir d'un salmó diferent!!!

Bon Profit!!!


dimarts, 9 d’agost de 2016

Entrepà vegetal amb pollastre

Avuí hem preparat un sopar ben complet... En una mateixa mossegada, pot trobar, cereals, proteïnes i verdura variada, a part de làctics oli i alls...

Us apunteu???

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
* 2 barres de coca de pa (pa de vidre)
* enciam tallat petitet
* tomàquet tallat a rodanxes
* ceba tendra tallada a rodanxes
* 8 llesques de formatge cremós
* allioli
* 12 filets de pit de pollastre
* oli d'oliva
*sal
* pebre

Anem per feina!!!
1.- Obrim el pa per la meitat i suquem amb allioli les dues parts.
2.- A sobre, hi posem per capes, l'enciam, la ceba i el tomàquet.
3.- Salpebrem el pollastre i en una paella, el fregim i el posem a sobre del tomàquet.
4.- A sobre del pollastre, posarem el formatge cremós, tancarem l'entrepà i...

A gaudir d'un sopar ben complet!!!

Bon Profit!!!


dimecres, 3 d’agost de 2016

Rap a la planxa amb oli d'all i julivert

Jo soc de platja, i m'encanta el peix fresc, però des de que visc a La Seu d'Urgell, trobo que el peix no te el mateix gust que a Sitges...
Així que, amb l'excusa de l'anisake i el gust, m'he acostumat a comprar el peix congelat
I aprofitant una oferta, ahir vaig comprar uns bons talls de rap i els prepararem d'una manera ben senzilla i saborosa...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :

* 8 talls de rap congelat
* sal
* oli d'oliva verge extra
* 1/2 cabessa d'alls
* julivert

Anem per feina!!!

1.- Deixem descongelar el rap en una safata amb reixeta, perquè tregui tota l'aigua.
2.- A la batedora, posem els alls pelats, les fulles del julivert i l'oli i ho batem tot plegat. Reservem.
3.- Quan, el rap ja està descongelat, li acabem de treure l'aigua aixugant-lo amb paper absorbent i el salem.
4.- Posem a escalfar una planxa amb unes gotes d'oli i quan ja està ben calenta, coem el peix uns 2 minuts per banda.
5.- Emplatem el rap, el reguem amb l'oli d'all i julivert i...

A gaudir d'un bon rap!!!!

Bon Profit!!!


dilluns, 1 d’agost de 2016

Arròs amb salsitxes i farigola de Castellbò

Amb el temps, m'estic adonant que, amb poca cosa es pot fer un bon àpat. Només tenint un bon fons de despensa i el congelador amb 4 cosetes, t'arregla el dinar de diumenge.
També va bé tenir 4 espècies i productes de proximitat...
I això ha passat avuí... He tret 6 salsitxes del congelador i un potet amb sofregit de ceba i tomàquet i ha sortit un arrosset boníssim, amb uns aromes de Castellbò... Mmmmmm!!!!!
Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 4  tasses d'arròs
* 3 cullerades (soperes) de sofregit de ceba i tomàquet
* 6 salsitxes
* 150 g de daus de bacon
* unes tires de pebrot vermell escalivat
* 1 cullerada (sopera) de farigola de Castellbò
* 1 culleradeta (de café) de pols de ceps
* 1'5 l de brou de carn
*sal
* pebre
Anem al lío!!!

1.- En una paella amb oli, sofregim les salsitxes tallades a trossos petits. A mitja cocció, afegim el bacon i deixem coure.
2.- Quan la carn està casi cuita, afegim el sofregit, el pebrot i la farigola, remenem i deixem acabar de coure.
3.- Tot seguit, afegim l'arròs i ho rossegem bé.
4.- Hi aboquem el brou ben calent i la pols de ceps i rectifiquem de sal i pebre.
5.- Deixem coure uns 15 minuts i...

A gaudir d'un arròs amb aromes de farigola de Castellbò!!!

Bon Profit!!!