dilluns, 30 de novembre de 2015

Arròs caldós amb calamarssons farcits



A casa, ens hem liat la manta al cap i hem començat a fer obres...
Això, es una cosa, que, amb el temps i per mandra, es va demorant, però que arriba un punt, que o les fas o la casa s'et menja...

I mentres, van passant els dies i veus que la casa s'atrasa, i, encara que netegis, cada día està mes plena de pols!!! I arriba el diumenge i m'entra com una mena de síndrome del niu(en aquest cas ple de pols) que només faig que agafar draps i netejar-ho tot...

Però, amb pols i obres, els diumenges, la meva gent, volen dinar de "festa major" i avuí, amb pocs ingredients i poc temps, ens en hem sortit prou be.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
  • 400g d'arròs 
  • 2l d'aigua 
  • 400g de gambes pelades 
  • 1 bossa de calamarssons farcits (jo he fet servir els de La Sirena) 
  • 2 sobres de fumet de peix de roca (també de La Sirena) 
  • 6 cullerades soperes de sofregit de ceba i tomàquet 
  • Sal
  • Pebre 
Anem al lío!!!
  1. Salpebrem les gambes i els calamars, i en una cassola amb oli, els fregim per tandes i els reservem. 
  2. Posem a la cassola el sofregit junt amb els sobres de fumet directament congelat i anem remenant fins que es desfacin. 
  3. Afegim l'aigua, fem arrancar el bull i rectifiquem de sal. 
  4. Ara és el moment d'afegir l'arròs, remenem i afegim les gambes i els calamars. 
  5. Deixem coure uns 15-18 minuts i... 

A gaudir del dinar de "festa major" del diumenge!!!!
Bon Profit!!!


dilluns, 16 de novembre de 2015

Nius de pasta amb salmó i formatge

Està vist... contra mes festa tenim, mes feina ens busquem (o la portem atraçada) ... Això es el que em sol passar...

Els dilluns, es el meu dia de descans, per això, tots els recadets, els deixo per aquest dia... A mes de les feines de casa, les rentadores, les compres grosses... O sigui, que quan arriba el mig dia, estic mes cansada que un dia laboral qualsevol i al final acabo fent un plat ràpid de pasta per dinar...

I pensant en aquests àpats ràpids, l'altre dia vaig fer una troballa al Mercadona... es tracta d'un paquet on hi van uns daus de formatge i de salmó fumat amb un oli, que tant serveix per amanir un plat de pasta com un plat d'amanida, i la veritat es que m'ha agradat la combinació...


Ara ens falta provar-ho amb amanida!!!!


Anem per feina!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 400 g. de nius de pasta
  • 3 paquets de salmó i formatge
  • aigua
  • sal
Som-hi doncs, que ja fem tard!!!
  1. Posem aigua i sal en una cassola i fem que arranqui el bull, afegim la pasta i la deixem coure el temps indicat a l'envas.
  2. Escorrem la pasta i la tornem a posar a la cassola junt amb el salmó, el formatge i el seu oli, ho barregem tot molt bé fins que es desfaci el formatge i...
A gaudir d'un àpat ràpid, bo i "resultón"!!!

Bon Profit!!!



Una bona troballa!!!


dijous, 5 de novembre de 2015

Arròs a la carbonara amb xampinyons



Ja fa dies que em ronden pel cap varis ingredients... bacon, xampinyons i arròs i no sabia ben bé com convinar-los...
I avui, per fi, he vist la llum!!! Navegant per Sant Google, he posat els ingredients i m'han sortit un munt d'idees, i jo, com sempre ho he fusionat a la meva manera i el resultat ha estat molt bó!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 400 g. d'arròs
  • 250 g. de xampinyons laminats
  • 150 g. de tires de bacon fumat
  • 3 ous
  • 35 g. de formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre negre molgut
  • 4 alls 
  • aigua
Anem al lio!!!
  1. En una paella amb oli, posem a coure els xampinyons salpebrats. Els escorreguem i en el mateix oli, daurem el bacon. Reservem
  2. Posem aigua amb sal i els alls al foc i quan arrenqui el bull, afegim l'arròs i el deixem coure uns 18 minuts.
  3. Mentre bull l'arròs, en el got de la batedora, posem els ous, el parmesà, sal i pebre al gust i ho batrem molt bé. reservem
  4. Un cop cuit l'arròs, l'escorrem i el tornem a posar a la cassola. Afegim el bacon i els xampinyons junt amb l'olii ho barrejem tot. 
  5. Ara, afegirem la salsa d0ou amb parmesà i anem remenant find que quedi tot ben lligat i...
A gaudir d'aquest arròs carbonara!!!

Bon Profit!!!