diumenge, 13 d’octubre de 2013

Gelat de iogurt sense geladora

Ja fa uns anys, que han començat a sortir geladeries de iogurts, però fins aquest estiu, no ho vem descobrir, i  ens va agradar tant, que vaig començar a buscar receptes per la blogosfera... i com que no tinc geladora, doncs he agafat una coseta d'aqui i un altre d'allà... com sempre que tinc dubtes, agafo el que mes m'agrada de cada recepta que veig i en faig una fusió

I avui, aprofitant que han vingut de visita el meu  germà amb la seva dona i els seus fills m'he decidit a fer-lo... i es que li agrada tant a la Marta aquest gelat...

Comencem???

Els ingredients per a un litre i quart son:
  • 8 iogurts grecs
  • 250 ml. nata de cuinar
  • 150 g. de sucre
Per decorar:
  • boletes de xocolata amb cereals
  • fideus de xocolata
  • Xarop de xocolata
  • Melmelada de maduixa

Anem per feina!!!

  1. Barregem en un bol gros els iogurts la nata i el sucre i ho posem al congelador.
  2. Cada hora u hora i mitja el tornem a batre per trencar els cristalls de gel.
  3. I al cap de 6 hores com a mínim...
Ja el tenim aquí!!!

Bon Profit!!! 

El guarnim amb el que mes ens agradi... xocolata liquida, cereals, galetes, fideus de xocolata, melmelada...



dimecres, 9 d’octubre de 2013

Suquet de lluç d'aprofitament

Ja fa dies que vull buidar el congelador... i es que sempre, per una raó o altre, està ple i tinc de fer martingales per poder-lo descongelar...

Així, que avui he volgut treure coses que tenia i hem improvisat un dinar digne de reis!!!!
Un suquet de lluç, que treia els sentits...

Comencem????

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 4 cues de lluç
  • 12 gambes
  • 1/2 kg. de musclos al vapor amb el seu suc
  • 1/4 kg. de rossellones al vapor amb el seu suc
  • 5 tomàquets
  • 1 ceba
  • Alls
  • Julivert
  • Ametlles torrades
  • Farina
  • Oi
  • Sal
I com el farem??? Doncs...
  1. Salem les cues de lluç, les pasem per farina i les fregim per tots costats.
  2. Salem les gambes i les fregim. Reservem
  3. Fem un sofregit amb la ceba i el tomaquets ratllats i mentre, fem una picada amb les ametlles, els alls i el julivert i ho deixatem amb el suc dels musclos i les rossellones.
  4. Posem en una casola el sofregit, el lluç, les gambes, els musclos i les rosellones i a sobre de tot la picada amb els sucs.
  5. Deixar fer una mica de xup xup i...
Ja el tenim aqui!!! Un suquet d'aprofitament delicios!!!

I per sopar, amb el suc que ens ha quedat, hem afegit una mica mes de fumet de peix i amb uns fideus fem una sopa.... Mmmmm!!!!!

Bon Profit!!!