dissabte, 10 d’agost de 2013

Timbal de patata amb all i oli

Aprofitant els souvenirs que ens hem portat de Sitges, ahir vam fer una escalivada que treia els sentits i com que ens va sobrar tomàquet escalivat, avui hem improvisat aquest plat... que no te cap desperdici!!!

Anem per feina!!!

Els ingredients per a dues persones son:

  • 4 patates cuites amb pell
  • tomàquet escalivat
  • 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
  • allioli
Comencem???
  1. Pelem les patates cuites i les xafem amb una forquilla, afegim allioli al gust i fem un puré
  2. Posem el puré al fons d'un motlle rodó.
  3. A sobre de la patata, posem el tomàquet escalivat i a sobre de tot la tonyina escorreguda i...
Tachan!!! Ja tenim aquí un plat exquisit !!!

Bon Profit!!!




divendres, 9 d’agost de 2013

Meló i préssec amb Malvasia de Sitges

Estem en temporada de meló i préssecs, i al anar a comprar he vist que aquests petits melons estaven d'oferta i he pensat... que faré de postres avui??? algo fresquet... alguna cosa que ens ajudi a passar aquesta xafogor... 

I que millor si son productes de temporada??? 

Doncs... avui farem unes postres de préssec i meló Galià amb Malvasia de Sitges!!!

Comencem???

Els ingredients per aquestes postres son:
  • 1 Meló Galià
  • 3 préssecs (si es vol, es pot fer amb préssec en almívar)
  • 1 copeta de Malvasia de Sitges
Anem al lio!!!
  1. Tallem el meló per la meitat i li treiem les llavors i amb l'ajut d'una cullereta el buidem i reservem la polpa junt amb el suc que deix anar.
  2. Pelem i tallem els préssecs a trocets regulars i l'ajuntem amb el meló.
  3. Reguem tota la fruita amb la Malvasia i deixem reposar a la nevera.
  4. A l'hora de servir, omplir les dues meitats de la closca del meló, com si fossin dues copes i el que ens sobri, ho posem en copes i...
A degustar aquestes postres tant fresquetes!!!

Bon Profit i Bona Calor!!!