divendres, 12 d’abril de 2013

Tancat per malaltia... dins d'uns dies ja tornaré!!!

Ja fa dies que no publico res... i no es per ganes...
Però des de fa uns 15 dies, tinc una contractura a les cervicals, amb repercussió a l'espatlla i al braç dret...

entre el collarin i els pels... faig una pinta!!! un altre dia ja us posaré un altre foto amb millors gales...

En Robert ja s'espavila a fer-me les fotos dels àpats de l'avia Nuri, ... però jo no tinc ànims de posar-me a posar marques d'aigua a les fotos, ni a teclejar a l'ordinador...

Així que ja tinc material grafic per donar-vos la llauna a la meva tornada!!!

No es un adéu... es un fins dins d'uns dies... quan ja estigui del tot recuperada.

Vull donar les gracies a la Mònica Tarradellas del blog Ensucrat pel premi "Best Blog" que m'ha atorgat.
Et prometo que el primer post que faci a la tornada serà aquest .




Petons a tots i fins aviat.


Lourdes. ♥

dilluns, 1 d’abril de 2013

Filet de porc Wellington

I avui ja s'ha acabat la Quaresma, i per celebrar-ho hem decidit fer un bon plat de carn... que sembla que la teníem prohibida fins ara!!! 3:)
D'aquest plat hi han moltes variacions, i aquesta es la meva versió...

Anem per feina:

Els ingredients per a dues persones son:
  • 1 filet de porc
  • 1 placa de pasta de full
  • 100 g. de xampinyons laminats
  • 1 ceba ratllada
  • 1 dent d'all picat
  • 70 g. de paté de foie
  • 50 g. de daus de fuet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Ou, per pintar la pasta de full
  • patates fregides palla, per acompanyar

Som-hi doncs!!!

  1. En una paella amb oli, sofregim l'all i la ceba, i quan ja estigui mig daurada, afegir els xampinyons i el fuet i deixem coure tot plegat fins que estigui ben tou. Reservem.
  2. En un altre paella, segellem el filet per tots cantons, salpebrem i reservem.
  3. Escalfem el forn a 210°
  4. Estirem la pasta de full i posem la meitat del farcit, uns trossos de foie i el filet, i acabem de posar la resta de foie i el farcit.
  5. Enrotllem la pasta de fill, segellant tots els cantons perquè no s'escapi el farcit ni el suc.
  6. El posem cap per avall i decorem amb els retalls que han sobrat.
  7. Pintem amb ou batut i enfornem fins que estigui daurat (uns 20-25 minuts) í...
Tornem a la normalitat amb alegria!!!

Bon Profit!!!